دوره آموزش عمومی با عنوان آزمون سراسری قرآن و عترت

با توجه به اجرای دوره آموزش عمومی با عناوین ( آزمون سراسری قرآن و عترت ) که به صورت غیر حضوری (الکترونیکی ) توسط سازمان برنامه و بودجه استان با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه ریزی گردیده به اطلاع می رساند :

- شرکت کارکنان (رسمی - پیمانی - قراردادی ) در دوره های مذکور اختیاری می باشد.

- پرداخت شهریه دوره به عهده داوطلبان بوده و دانشگاه هیچگونه مسئولیتی در قبال باز پرداخت شهریه به عهده ندارد.

- گواهینامه پایان دوره ، پس از قبولی در آزمون الکترونیکی و کسب حد نصاب قبولی توسط سازمان مذکور صادر و بتا رعایت مقررات دانشگاه و در سقف ساعت مجاز (حداکثر ۳۴ ساعت سالیانه ) مشروط به تکراری نبودن دوره با سایر عناوین مندرج  در شناسنامه آموزشی قابل محاسبه خواهد بود.

- داوطلبان می توانند در خصوص نحوه ثبت نام و شرکت در دوره های آموزشی با مراجعه به نشانی سایت www.qia.ir  مراجعه ( حداکثر تا یکم آبان ماه ) و اقدام و بسته آموزشی آزمون فوق (کتاب به سوی فهم قرآن ) را از سایت مذکور به صورت فایل pdf دریافت و یا نسبت به تهیه کتاب مذکور اقدام نمایند .

- آزمون فوق در روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۸/۱۹ از ساعت ۸ لغایت ۱۸ به صورت الکترونیکی و از طریق مراجعه به سایت توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان برگزار می گردد.